Naujienos

„Atviros dienos kaime” jau vyko septynis metus iš eilės! Ši iniciatyva kasmet suburia sodybas, ūkius, muziejus, dvarus, bendruomenių centrus ir kitus įdomius objektus, kuomet šie atveria savo duris lankytojams bei siūlo ypatingas paslaugas ir pramogas kaime. Šiemet prie šios iniciatyvos ju

Kas įkvėpė sukurti TASTIK svirplių skonių kolekciją? Pirmiausia – tai buvo smalsumas, pažinimas ir įsiklausymas. Kuriame naują mėgavimosi maistu kultūrą, atrandame kokybiško gyvenimo pajautimą ir jį puoselėjame. Esame sužavėti svirplių teikiamų naudų gausa ir motyvuoti tai pristatyti.

Tvarumas mums – nėra vien tik išmanūs inžineriniai, technologiniai įrenginiai ir jų pritaikymas svirplių auginimo procesuose ar gamyboje. Mums tai – sumanūs ir atsakingi sprendimai, kaip optimaliai išnaudoti esamus, jau turimus resursus, kad aplinkai atiduotume daugiau, nei gauname iš jos.

Kuomet kalba pasisuka apie alternatyviųjų baltymų, kaip šiuo atveju, svirplių, valgymą, daugelis žmonių pirmiausia nustemba: „Ką, valgyti vabzdžius?“ Tuoj pat seka ir kitas klausimas: „Ar naminiai svirpliai valgomi žali?“. Ir štai išlaisvinama fantazija, pasipila pasąmonės vaizdiniai.

Kuomet kalba pasisuka apie naminius svirplius, sutartinai visi pritaria: „Taip, tai ateities maistas“. Bet kam laukti to rytojaus? Mes kuriame ateitį šiandien ir kviečiame jus būti jos dalimi! Jau treti metai svirpliai yra mūsų kasdienio mitybos raciono dalis. Nebelaukite, išbandykite šiandien.

Kulinariniu požiūriu baltymai svarbūs tuo, kad suteikia sotumo jausmo ir yra… skanūs! Būtent baltymingi produktai pasižymi vadinamuoju umami skoniu, kurį pirmieji išskyrė japonai šalia tokių mums įprastų skonių kaip sūrus, saldus, aštrus ir kartus. Tai kokio gi skonio yra džiovinti svirpliai?

Mūsų verslas orientuotas į bendrystę ir atvirus pokalbius, kuriame įvairias bendradarbiavimo formas. Jei tau artimos mūsų vertybės, domiesi tvariomis idėjomis, sveika gyvensena, visaverte subalansuota mityba, vadinasi, mums pakeliui – susipažinti, drauge kurti ir nustebinti! Svirpliai motyvuoja!

Svarstant apie tai, kokį kiekį baltymų reikia suvalgyti kasdien, reikėtų atsižvelgti į tai, kad kiekvienas žmogus yra unikalus, taigi ir baltymų vartojimo poreikis yra labai individualus. Jis gali priklausyti nuo amžiaus, kūno kompozicijos, aktyvumo ir sveikatos būklės. Aptarkime viską išsamiau.

Pažinti svirplius skatiname kiekvieną mūsų klientą. Įsitikinome, kad žinios, faktai, istorija griauna pirminius įsitikinimus, išnyksta stereotipai ir noras paragauti svirplių sustiprėja. Svirplių patinai yra riteriški ir labai drąsūs. Tad priimkite iššūkį ir susipažinkite iš arčiau!    S

Knygose, dainose, animacijoje – svirplių personažus rinkosi žinomiausi kūrėjai pasaulyje. Kiekvienas jų paliko itin ryškų pėdsaką istorijoje. Pažinti svirplį skatinami mūsų mažiausieji, tai itin jaukiai pristatomas personažas, kurį galime atrasti įvairiuose žaidimuose, sutikti pasakose.