Your cart is currently empty!



Our priorities are sustainability and wholesome and healthy eating, and we want to share key aspects and innovations.
01
We break stereotypes! Healthy eating is not boring eating. Enrich your meals with the highest quality proteins and get ideas from our recipes. Experiment yourself.
02
Crickets will not solve all the problems of climate change, pollution and global resources, but they are part of the solution. Raising crickets creates a significant positive environmental impact. Choose a sustainable source of protein.
Recent Posts
This superfood have become an essential part of sustainable food resources and innovation.
Our Tastik farm
On our farm, we breed a specie of domestic cricket, Acheta domesticus, specially developed for human consumption. Each offspring is raised in a very clean environment and fed a carefully selected organic feed, exclusively for crickets.
Preparation cycle
The processing and preparation of the crickets for eating involves a series of steps during which the crickets are heat-treated in order to eliminate any risk of bacteria while preserving the highest nutritional value.
Quality over Quantity
All products are regularly tested in food testing laboratories to ensure the highest quality. Our activities are approved by the State Food and Veterinary Office and the production of insect products has been granted approval number LT 18-15 EB.
Recent Articles
Maistui išrankus Bružas drąsiai ragauja egzotinius valgius: nuo svirplių iki pūdyto ryklio ar troškintos bebro uodegos
Po egzotinius kraštus kartu su bičiuliu Leonardu Pobedonoscevu keliavęs aktorius Audrius Bružas gali pasidžiaugti ragavęs ne vieną gurmanišką patiekalą. Draugai drąsiai neria į kulinarinių skonių paieškas ir nedvejodami ragauja troškintus šikšnosparnius, pūdytą ryklį, buliaus sėklides, kep
‘This is the food of the future.’ Lithuanian couple turns crickets into snacks
It takes time to get used to the thought that you're eating an insect, admit Greta and Vaidas Budreika, cricket farmers from southwestern Lithuania. While it is far from a staple snack yet, interest in the products is already high.
Valdovų rūmų restorane išskirtinėms progoms bus galima užsisakyti patiekalų iš svirplių
Marijampolės rajone įsikūręs maistinių svirplių ūkis plečia savo asortimento pasiūlą ir tiesia kelius į sostinę: Valdovų rūmuose įsikūrusio restorano „Valdovai“ klientai nuo šiol išskirtinėms progoms – gimtadieniams, vestuvėms ar degustacinėms vakarienėms – galės užsisakyti išsk
Į verslą pastūmėjo atsitiktinė žinutė internete: idėja netruko virsti svirplių ferma
Daugelis net nusipurto pagalvoję apie svirplius ir kitus vabzdžius kaip apie maistą, tačiau tendencijos rodo ką kita: šis baltymų šaltinis stipriai populiarėja visame pasaulyje.