Pasiūlymai jūsų verslui

Nekantraujame pasiūlyti idėjų jūsų šventei! Vaišių arba pokšto paprotys (trick-or-treat), manoma, kilo iš vieno IX amžiuje buvusio papročio, kai lapkričio 2 dieną krikščionys ėjo iš namų į namus, prašydami „sielos pyragėlių“, pagamintų iš kvadratinių duonos gabalėlių su razinomis

Šiemet pažadame, šv. Kalėdų laukimas bus linksmas, išradingas, be rūpesčių ir varginančių klausimų: „Tai ką dovanoti?” Mielai pabūsime Elfais, išklausysime kiekvieno norus ir patarsime bei pasidalinsime idėjomis, ką tiktų dovanų Jai, Jam, šeimai, vaikams, draugams. Nustebinkite!

Jei tave žavi tvarumo idėjos, sieki prisidėti prie planetos išsaugojimo ir nori kurti skaidrų, socialiai atsakingą, inovatyvų verslą – mes galime padėti. Sistemingai ir aiškiai pristatome pagrindinius verslo valdymo metodus, užtikrinančius geriausią svirplių auginimo maisto gamybai praktiką

Kas įkvėpė sukurti TASTIK svirplių skonių kolekciją? Pirmiausia – tai buvo smalsumas, pažinimas ir įsiklausymas. Kuriame naują mėgavimosi maistu kultūrą, atrandame kokybiško gyvenimo pajautimą ir jį puoselėjame. Esame sužavėti svirplių teikiamų naudų gausa ir motyvuoti tai pristatyti.

Tvarumas mums – nėra vien tik išmanūs inžineriniai, technologiniai įrenginiai ir jų pritaikymas svirplių auginimo procesuose ar gamyboje. Mums tai – sumanūs ir atsakingi sprendimai, kaip optimaliai išnaudoti esamus, jau turimus resursus, kad aplinkai atiduotume daugiau, nei gauname iš jos.

Kuomet kalba pasisuka apie alternatyviųjų baltymų, kaip šiuo atveju, svirplių, valgymą, daugelis žmonių pirmiausia nustemba: „Ką, valgyti vabzdžius?“ Tuoj pat seka ir kitas klausimas: „Ar naminiai svirpliai valgomi žali?“. Ir štai išlaisvinama fantazija, pasipila pasąmonės vaizdiniai.

Kuomet kalba pasisuka apie naminius svirplius, sutartinai visi pritaria: „Taip, tai ateities maistas“. Bet kam laukti to rytojaus? Mes kuriame ateitį šiandien ir kviečiame jus būti jos dalimi! Jau treti metai svirpliai yra mūsų kasdienio mitybos raciono dalis. Nebelaukite, išbandykite šiandien.

Kulinariniu požiūriu baltymai svarbūs tuo, kad suteikia sotumo jausmo ir yra… skanūs! Būtent baltymingi produktai pasižymi vadinamuoju umami skoniu, kurį pirmieji išskyrė japonai šalia tokių mums įprastų skonių kaip sūrus, saldus, aštrus ir kartus. Tai kokio gi skonio yra džiovinti svirpliai?

Mūsų verslas orientuotas į bendrystę ir atvirus pokalbius, kuriame įvairias bendradarbiavimo formas. Jei tau artimos mūsų vertybės, domiesi tvariomis idėjomis, sveika gyvensena, visaverte subalansuota mityba, vadinasi, mums pakeliui – susipažinti, drauge kurti ir nustebinti! Svirpliai motyvuoja!

Svarstant apie tai, kokį kiekį baltymų reikia suvalgyti kasdien, reikėtų atsižvelgti į tai, kad kiekvienas žmogus yra unikalus, taigi ir baltymų vartojimo poreikis yra labai individualus. Jis gali priklausyti nuo amžiaus, kūno kompozicijos, aktyvumo ir sveikatos būklės. Aptarkime viską išsamiau.