Patiekalai

Ieškant skonių derinių, vis mintys nuklysdavo link egzotiškųjų falafelių. O kaip svirpliai draugautų su avinžirniais ir kokį tą skonį pajustume?! Šis atradimai nudžiugino! Šįkart toli neklaidžiojame, klasikiniam receptui pasitelkiame į pagalbą svirplius, kad būtų dar maistingiau ir ypatinga

Kad lašiša būtų skani, ji pirmiausia turi būti kokybiška, bet taip pat daug kas priklauso nuo recepto – kuo jis paprastesnis, tuo – geresnis. Pakanka vos vieno išskirtinio elemento ir jūsų kulinariniai atradimai prilygs restorano šefo darbams. Tad laikas virtuvėje pasitelkti džiovintus svirplius

Dažna tradicija – blynų dieną organizuoti sekmadieniais. Atraskite naujieną, išmėginkite ypatingą receptą. Minkštos, puraus aksominio skonio lietinių tūtelės, paskanintos šviežiomis uogomis, – ir grožis akims, ir palaima gomuriui. Sukurkite skanių, nepamirštamų akimirkų su šeima!

Nenuobodžiaukite virtuvėje! Įprastus virtinukus keiskite traškiais, minkštučiais, delikatesiniais Gnocchi. Pakepinus ant sviesto, susidariusi auksinė plutelė patiekalui suteiks papildomo paslaptingumo, atskleis išskirtinį skonį, kuris neabejotinai patiks kiekvienam šeimos nariui. Gaminkite linksmai.

Dalis italų virtuvės klasikos, dalis naujovių, kurias įneša svirplių miltai, ir vakarienė paruošta. Kruopščiai apgalvota radiatori makaronų forma suteikia išskirtinumo. Visos recepto sudėtinės dalys tolygiai pasiskirsto kiekviename makarono griovelyje ir leidžia mėgautis skonių harmonija.

Itin pamėgtos atostogautojų bei iškylautojų, tortilijos su svirpliais, be jokios abejonės, atsiduria tarp didžiųjų kulinarinių atradimų. Lengvai ir greit paruošiamų tortilijų išskirtinumas – traškūs, labai maistingi džiovinti svirpliai, harmoningai derantys su šviežių daržovių įdaru.