Jūsų krepšelis kol kas tuščias.
Džiovinti svirpliai su druska
4.95€
Ateities maistas, kurį galite valgyti jau šiandien!
Skonių klasika. Tai muzikos garsų ir skonių kelionė per 88 pianino klavišus, pasiekiant visas 7 oktavas. Rinkdamiesi sūdytus svirplius galite varijuoti virtuvėje, jie puikiai tiks gaminant užkandžius, salotas, ruošiant užtepėles ir kitus mėgstamus gaminius.
- Ypač daug baltymų!
- Labai traškūs.
- Be pridėtinio cukraus.
- Skaidulų šaltinis.
Aprašymas
Kodėl svarbu vartoti baltymus?
Kulinariniu požiūriu baltymai svarbūs tuo, kad suteikia sotumo jausmo ir yra… skanūs! Būtent baltymingi produktai pasižymi vadinamuoju umami skoniu, kurį pirmieji išskyrė japonai šalia tokių mums įprastų skonių kaip sūrus, saldus, aštrus ir kartus. Akivaizdu, kad be baltymų sunkiai apsieitume. Baltymai, kartu su angliavandeniais ir riebalais, yra viena iš trijų mums būtiniausių maisto medžiagų. Šių medžiagų, vadinamųjų makroelementų, mums reikia gauti kasdien, ir nemažai, kad mūsų organizmas tinkamai funkcionuotų. Baltymus sudaro aminorūgštys, organiniai junginiai, palaikantys kūno audinių, įskaitant raumenis, sausgysles, kraujagysles ir odą, augimą ir gyvybingumą.
Kodėl reikia valgyti svirplius?
Šis supermaistas – tai tobuliausias baltymų šaltinis, esantis mūsų planetoje, turintis visas būtinąsias aminorūgštis. Labai didelė pasaulio dalis jau prisijungė prie vabzdžių valgymo revoliucijos. Mes esame čia, kad prijungtume kiekvieną iš jūsų! Atlikti tyrimai rodo, kad mūsų užauginti ir paruošti džiovinti svirpliai turi 67,7 g baltymų, svirplių miltai – net 75,6 g baltymų. Tai triskart geresnis ir ekologiškesnis baltymų pasirinkimas lyginant su kitais gyvūninės kilmės baltymais, kurių turi vištiena ar jautiena.
Ar svirplius valgyti yra saugu?
Savo fermoje auginame specialiai žmonių mitybai išveistą naminių svirplių veislę Acheta domesticus. Kiekviena vada auginama itin švarioje aplinkoje, šeriama kruopščiai parinktu ekologišku, išskirtinai svirpliams pritaikytu, pašaru. Jų apdirbimas ir paruošimas valgyti apima ne vieną darbų ciklą, kurių metu svirpliai yra termiškai apdorojami siekiant eliminuoti bet kokias bakterijų rizikas išsaugant aukščiausius maistingumo rodiklius.
Kaip apibūdinti svirplio skonį?
Daugelio nuostabai galime iš anksto atsakyti, tai nebus taip neskanu, kaip jūs tikitės. Dažniausiai svirplių skonis apibūdinamas tapatinant juos su saulėgrąžomis, kitiems primena riešutų ir chalvos derinius. Bet kuriuo atveju, intensyvių skonio ar kvapo natų svirpliuose nėra, kas leidžia juos ypač plačiai pritaikyti kasdienėje mityboje praturtinant įprastus gaminamus patiekalus.
Produkto svoris:
25 g
Sudedamosios dalys:
95 % Džiovinti naminiai svirpliai (Acheta domesticus), druska, augalinis aliejus.
Alergijos:
Gali sukelti alerginę reakciją žmonėms, alergiškiems vėžiagyviams ir moliuskams. Gali būti glitimo pėdsakų dėl pašaro.
Laikymo sąlygos:
Laikyti vėsioje, sausoje vietoje. Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių.
Kilmės šalis:
Lietuva
Gamintojas:
MB Tastik crickets, Jaunimo g. 1-10, 68247 Marijampolė
Papildoma informacija
Svoris | 0.025 kg |
---|
3 atsiliepimai apie Džiovinti svirpliai su druska
Palikti komentarą
Jums taip pat gali patikti…
- POPULIARU!
Užkandžių rinkinys CRICKET PARTY
Original price was: 21.95€.17.95€Current price is: 17.95€. - SVEIKAS PASIRINKIMAS
Dovanų rinkinys FIT SNACK
34.95€Pasirinkti savybes This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page
Elena –
Skanūs traškučiai, kaip eilinės saulėgrąžos.
Saulius –
Patiko ir šie
Vilija (Kaunas) –
Tikrai sveikinu su tokia idėja. Žavi jūsų polėkis. Nenustokite kurti, o mes ir toliau būsime jūsų ištikimiausi gerbėjai!